25 Haziran 2012 Pazartesi

Akupunkturda İlk Tedavi

Bugün, akupunktur kadınlar bebek sahibi nasıl yardımcı olabileceği açıklanmaktadır daha bilimsel bir destek var. Bu sonuç başarısız girişimler yıl sonra bebek sahibi olmak isteyen çiftler rahatlatır.

Günümüzde, daha klinikler çiftler gebe kalma şansı daha yüksek almanıza yardımcı olmak için akupunktur tedavisi sunuyoruz. Ayrıca doğurganlık sorunu varsa, bu tedavi çalışıyor değer. Aşağıda kısırlık tedavisinde akupunkturun kullanımı ile ilgili bazı ipuçları:

Size Akupunktur ve Sertifikasyon Ulusal Komisyonu tarafından onaylanmış bir akupunkturcu ziyaret önerilir. A sertifikalı akupunkturcu tedavisi hakkında doğru bilgiye sahip böylece tamamen onun tedavi hizmeti güvenebilirsiniz.

Önemli bir tıp merkezi ile ilgili bir terapist Ziyaret sizin için bir avantaj olacaktır. Bu terapisti akupunktur son gelişmeler ile güncel genellikle.

Cerrahi paslanmaz çelik iğne kullanmak için terapist isteyin.
Tedaviye başlamadan önce, programınıza bir haftada bir veya iki kez klinikte ziyaret etmek için izin verdiğinden emin olun. Tedavi sayısız oturumdan oluşmaktadır beri yeterince boş zamana sahip olmalıdır.

Eğer tedavi almadan önce bir gebelik testi almak için önemlidir. Eğer hamile iseniz ve bunu bilmiyorsanız, yanlış tedavi bebeğinize zarar verebilir. Akupunktur iğneleri takılamıyor gereken bazı noktalar vardır beri hamile kadınlarda Akupunktur, dikkatle yapılmalıdır. Bu noktalar, mide, dalak, mesane, kalın bağırsak ve safra kesesi vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder