15 Haziran 2012 Cuma

Kuru İğneleme Uygulayıcıları

Insanların sayısı giderek artıyor artık vücutta ağrı hafifletmek için çeşitli tamamlayıcı tıp tekniklerinin kullanımını bak. Bu aynı zamanda kasları ve tüm vücut stres ve gerilim giderilebilir yardımcı olacak masaj ve diğer rahatlatıcı yaklaşımlar ardındaki çalışma prensibidir. Bu, bu o kasların fonksiyonları restorasyonu sağlamak için bir zorunluluk haline gelir ve bu durumda fiziksel terapi olarak adlandırılan dışında, ortak bir tıbbi yaklaşım değildir.

Kuru iğneleme yaygın Çin akupunktur Batı versiyonu olarak kabul edilir bilinen bir alternatif bir yöntemdir. Terimi kendisi, prosedürü iğneler kullanır. Bu, kas ağrısı ve gerginlik sizi rahatlatmak için çoğunlukla yapılır.

Iğneleme işlevleri ve etkinliği üzerine büyüyen tartışmada, şifa için daha bütüncül bir yaklaşım sağlamak tekniği kullanan uygulayıcılarının giderek artan sayıda hala vardır. Fiziksel terapistler onların yaklaşımı kuru iğneleme kullanmak bilinmektedir. Eğer fizik tedavi geçmesi sonucu, sizin kas ve duruş fonksiyonları dengesizliklerin belirlenmesi veya düzeltmek destekli olacaktır. Sizin eklem ve vücudun diğer bölgelerinde de bağdaştırılır. Kuru iğneleme kullanımı ile hastaların organları hasta herhangi bir tereddüt etmeden prosedürü uğrayacaktı sağlamada yararlı olacağı düşünülmektedir nedeni budur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder