15 Haziran 2012 Cuma

Akupunktur Tibbi Süreci

Batı tıbbı şüpheciliği doğan şüphelerini gidermek için, çalışmalar sürekli tekrarlanan ve daha geleneksel uygulamaların etkili olduğu ölçüde keşfetmek için rafine ediliyor. Kronik migren ve baş ağrısı tedavisinde akupunkturun kullanımı ile ilgili çalışmalar neredeyse tüm adaylar ağrı kesiciler ve iş daha az cevapsız gün azalan kullanımı raporlama, olumlu sonuçlar yaşadığını göstermiştir. Ayrıca, birçok tedavi ağrılarının hafiflemesi ve migren tedavisi için güçlü bir teknik haline belirtiler toplam kalktığını bildirdi. Başka bir çalışmada sıkıca TME tedavisi (Temporomandibular Eklem Bozukluğu) etkili bir yöntem olarak akupunktur bağlar.

Sadece baş ve küçük rahatsızlıkları için, akupunktur farklı ağrıları ve hastalıkları bir takım yönetiminde yardımcı olabilir. Dünya Sağlık Örgütü resmi solunum bozuklukları, sindirim bozuklukları, nörolojik bozukluklar, üreme ya da menstrüel konularla da dahil olmak üzere birçok farklı hastalık için tedavi olarak akupunktur tanır.

Size ağrı yönetmek için her şeyi denedim düşünüyorsanız, şans size geleneksel Çin Tıbbı denemedim olmasıdır. Etkili, alışılmamış da olsa, akupunktur bu kadar uzun süre aranan olduğunuz başarılı bir tedavi için anahtar olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder