15 Haziran 2012 Cuma

Akupunturktur Nedir

Hepsi bu ona yoktur. Eğer yukarıdaki soruların cevabını aldıktan sonra, size sağlık ihtiyacı sigorta nasıl desteklediğini net bir anlayışa sahip olacaktır. Size çağrı notları, fatura kopyaları, iddiaları ve mektuplar da dahil olmak üzere, sigorta şirketi ile olan tüm kişiler hakkında ayrıntılı kayıtları tutmak önemlidir. Bir anlaşmazlık yaşadığınız bir konuşma ya da bir iddia hakkında ortaya çıkarsa bu kayıtları size yardımcı olacaktır. Eğer temsilcisinin açıklamaları veya hizmet ya da poliçe teminatı memnun değilseniz, sigorta şirketi bildirin. Size politikası için çok para ödemek ve bunu herkesten daha iyi biliyorum açısından önemlidir ve kapsama memnun.

Yukarıda belirtildiği gibi kapsama alanı yoksa, böyle bir "yakınlık programı" gibi diğer sigorta seçenekleri olabilir. Bu sigorta şirket listeleri birinden bir akupunktur doktor almak varsa, indirimli bir fiyata tedaviler almak anlamına gelir. Indirim planı planı değişebilir, bu nedenle indirim planı için ne olduğunu sorun.

Birçok akupunkturcu sigorta şirketleri için sağlayıcıları haline kadar imzaladı. Sadece birkaç fatura dahil tüm kağıt iş kolu. Kendi dahil olmak üzere bazı klinikler, servis sırasında tam ödeme isteyin. Akupunktur için sigorta yardımları ile kaplı ise, klinikte daha sonra sigorta şirketi doğrudan size tazminat söyleyen, sizin adınıza iddia gönderir. Bu kadar kolay yanı sıra, maliyet etkili.

Medicare ve Medicaid yanı sıra Florida PIP otomatik sigorta ile ilgili son bir sorun: Bu programların hiçbiri şu anda akupunktur için kapsama sağlamak. Bunu istiyorsanız, bunun için soran lütfen bize katılın. Her ses sayar.

Melinda Leeson Sarasota bölgesindeki pratik bir ulusal kurul onaylı akupunktur ve homeopatik doktordur. Onun kliniği tüm vücut sağlığını geri bütünsel akupunktur gibi terapiler, Çince otlar, homeopati ve bahçe-taze gıdalar kullanılarak birinci basamak sağlık konularında uzmanlaşmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder