25 Haziran 2012 Pazartesi

Akupunkturu Kimler Yapar

Karaciğer kan böbrek Yin dalgınlık yukarıda belirtilen kan dalgınlık desen çok benzer, ancak rüzgar dahili karıştırmadan yoktur ve kan ve yin hem de zenginleştirici böbrek ve karaciğer tamamlayıcı tedavi edilir.

Son olarak desen qi ve yin çift dalgınlık yin kan yetmezliği ve dalak qi içermez veya yoğun kan dolaşımı zorlayarak dalgınlık ısı hem de içerir. Bu desen amenore veya ağır adet kanaması ya da içeren çok farklı belirtilere neden olabilir. Tedavi dalak güçlendirme ve böbrek Yin zenginleştirerek qi artırılması içerir.

Açıktır ki MS çeşitli şekillerde olarak tezahür, çok karmaşık bir hastalıktır. Her durumda, her bireysel değişir, bu nedenle, tedavi seçeneklerini keşfetmek için lisanslı bir akupunkturcu danışmak önemlidir. Çince akupunktur büyük bir multipl skleroz alternatif tedavidir.

Kısırlık çiftler için sinir bozucu bir şey. Bu infertilite vakalarının beşte biri de, nedenleri bilinmemektedir olduğunu bilmek daha sinir bozucu olabilir. Yüzyıllar boyunca, akupunktur gibi alternatif tedaviler kısırlığın bazı nedenleri tedavi etmek için kullanılmıştır. Bu modern, bu tedavinin daha popüler olmaktadır. Geleneksel Çin tıbbı teorisine göre, insanlar enerji vücuda çalıştırmak meridyen denilen çizgiler boyunca akan var. Meridyenler bloke olduğunda, enerji akışını sekteye uğrayacak. Bu durum birçok sağlık sorunlarına yol açabilir, ve bunlardan biri infertilite olduğunu. Bu enerji akışını artırmak için, akupunkturcu derinin altına yerleştirilen iğne kullanın. Iğnelerin kullanım farklı vücut işlevi yapar.

Tedavi in ​​vitro fertilizasyon ve akupunktur tedavisi öncesinde embriyo transferi yardımcı olacaktır alma, in vitro fertilizasyon geçiren çiftler için yardımcı olacaktır. Erkeklerde akupunktur kadınlarda bu optimum hormonal dengeyi geliştirmek mümkün iken sperm oluşumunu geliştirmek mümkün olarak kabul edilir. Uzun yıllar boyunca, bilimsel çalışmalar akupunktur ve doğurganlık arasındaki bağlantı yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder