23 Temmuz 2012 Pazartesi

Akupunktur Seviyeleri


Dört seviyeleri Wei, Qi, Ying ve Xue vardır. Anlayış bu yönü aşırı ısı ile ve nerede vücudu etkileyen bir ilgisi yoktur. Her seviye son daha derin gibi daha ciddi belirtiler olduğunu. Protokolleri vücutta inşa ısı temizlemek için otları ve akupunktur odaklanmak tedaviler.

San Jiao gövdesi gibi bölümlerde özel bir organ olarak kabul edilir. San üç anlamına gelir ve üç Jiaos vardır. Bunlar Jiao, üst, orta ve alt vardır. Her üç Jiaos gövdesinin gövde içinde yer alır. Her bölüm veya Jiao her Jiao etrafında sıvı hareket sorumludur. Sıvıları düzgün hareket edilmediği zaman sonra vücudun bir kısmının uyumsuzluk olacaktır. Yine bu anlayışa uygun tanı yapımında yardımcı olacaktır.

Sekiz ilke Çin tıbbının temel olarak kabul edilir. Bunlar iç ve dış, sıcak ve soğuk, aşırı ve eksikliği ve Yin ve Yang vardır. Her bir gruplandırma birbirlerine bir tam tersi. Oluyor hangisinin bilerek tanı için yardımcı olacaktır. Zor kısmı insanlarda karmaşık kişiler vardır ve birden fazla seferde gidiyor olabilir olmasıdır. Bunun bir örneği, Yin ve Yang Taiji sembolüdür. Sembolü çok basit gibi görünüyor, ama aynı zamanda çok karmaşık. Sembolü yarısı siyah ve beyaz bir diğer hale gelir ve her bir iç içe sahip olduğu. Bir daire gösterir Beden ayrıca Yin ve Yang ve her bir parça, diğer yanı sıra Yin Yang ve tam tersi dönüşecektir sahip olması gerekir aynıdır. Bu olay olmasaydı o uyumsuzluk ve hastalık olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder