14 Eylül 2012 Cuma

Eski Tıbbi Yöntem


Eğer sarı sayfalarda bulabilirsiniz akupunkturcu nitelikli olmadığını endişeleniyorsunuz? Sen nereden bileceksin ki? Nasıl bir nitelikli akupunkturcu bulurum ve bunu yaptığınızda ne bekliyorsunuz?

Akupunktur hala kullanılıyor tıbbı eski bir sistemdir. Amerika Birleşik Devletleri'nde, Ulusal Sağlık Enstitüleri Bel ağrısının tedavisinde ve kemoterapi ve gebelik kaynaklanan bulantı için akupunktur etkinliği tanır. NIH şu anekdot niteliğinde kanıtlar güçlü birçok diğer koşulları için akupunktur etkinliği konusunda çalışmalar fonları. Bu koşullar, birçok ağrı ile ilgili sorunlar, kadın sağlığı sorunları ve yorgunluk bulunur.

Birçok ABD akupunktur uygulayıcıları için, bir akupunktur uzmanı olma yolunda akupunktur okula başlar. Programın tamamlanması genellikle çoğu akupunktur okulları girmek için bazı konuda bir lisans derecesi gerektirir anlamına gelir bir master derecesi, bahşeder. Şu anda, birkaç okul Ancak bu programlar düşünenler araştırma yönelik ya da belirli bir alanda uzmanlaşmış olan akupunktur doktora programları sunan başladı. Uygulayıcısı seviyesi lisans düzeyinde derecesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder