14 Eylül 2012 Cuma

Akupunkturcu Merkezler

Onların derecesi alma ve NCCAOM sınavı geçtikten sonra, uygulayıcılar daha sonra lisans için onların devlet için geçerli olabilir. Mot devletler akupunkturcu olabilir kimin düzenlemeler var, ama hepsi değil. Akupunktur düzenleyen yok devletlerde olanlar için, en azından kendi derecesini tamamlamak ve ulusal yönetim kurulu almış olan birini bulmak için en iyisidir. Diğer tüm eyaletlerde, lisanslı bir pratisyen genellikle tam arka plan onay olarak, bu gereksinimleri ve devlet tarafından gerekli tüm diğerleri, tutturmuş oluyor.


Onların pratikte reklamını Çoğu insan tüm bu adımları uyacaktır. Ancak, size karınca çalışmak düşünüyorum kişinin kontrol etmek her zaman iyi bir uygulamadır. Kendi ofis nasıldır? Sizin için uygun mu? Orada rahat hissediyor musunuz? Akupunktur hastalarıyla zaman büyük bir harcama. Bu seçtiğiniz uygulayıcısı ile rahat hissetmek önemlidir. Doğru yapmak için zaman ayırın.

Temel Akupunktur Teorisi


Bir kez uygulayıcısı çoğu standart bir test almak, bir derece aldı. Kaliforniya kendi testi vardır. Bir inceleme gerektiren tüm diğer devletler NCCAOM tarafından verilen ulusal bir testi kullanın. NCCAOM akupunktur sınavı temel akupunktur teorisi ve nokta konum anlayış sınar.


Uygulama kapsamı Çin Bitkisel Tıp verir Bazı devletler, potansiyel uygulayıcının Çin Bitkisel Tıp NCCAOM sınavı yanı sıra akupunktur sınavını gerektirir. Bitkisel ilaç kullanımına izin Bazı eyaletlerde bu adımı gerekmez. Çin Bitkisel Tıp adlı usta Birçok uygulayıcıları zaten bu sınava tercih edecektir, ama bazıları için, maliyetlidir.

Eski Tıbbi Yöntem


Eğer sarı sayfalarda bulabilirsiniz akupunkturcu nitelikli olmadığını endişeleniyorsunuz? Sen nereden bileceksin ki? Nasıl bir nitelikli akupunkturcu bulurum ve bunu yaptığınızda ne bekliyorsunuz?

Akupunktur hala kullanılıyor tıbbı eski bir sistemdir. Amerika Birleşik Devletleri'nde, Ulusal Sağlık Enstitüleri Bel ağrısının tedavisinde ve kemoterapi ve gebelik kaynaklanan bulantı için akupunktur etkinliği tanır. NIH şu anekdot niteliğinde kanıtlar güçlü birçok diğer koşulları için akupunktur etkinliği konusunda çalışmalar fonları. Bu koşullar, birçok ağrı ile ilgili sorunlar, kadın sağlığı sorunları ve yorgunluk bulunur.

Birçok ABD akupunktur uygulayıcıları için, bir akupunktur uzmanı olma yolunda akupunktur okula başlar. Programın tamamlanması genellikle çoğu akupunktur okulları girmek için bazı konuda bir lisans derecesi gerektirir anlamına gelir bir master derecesi, bahşeder. Şu anda, birkaç okul Ancak bu programlar düşünenler araştırma yönelik ya da belirli bir alanda uzmanlaşmış olan akupunktur doktora programları sunan başladı. Uygulayıcısı seviyesi lisans düzeyinde derecesidir.

İğnelerden Sonraki Kısım


İğneler yerleştirilir sonra hasta 30-20 dakika iğne ile masada yalan bekleyebilirsiniz. Bazı durumlarda, bu daha uzun olacaktır. Bu süre zarfında, herhangi bir rahatsızlığa nadiren vardır. Bu hasta için çok rahatlatıcı bir zaman olabilir. Ağrılı bir bölge varsa bu dinlenmeden sonra, akupunktur masaj biraz iğne kaldırmak ve belki de yapacağız. Onlar hasta dönmelidir verirken öneriler ve hastanın yararına olabilecek tedaviler diğer her çeşit yapacaktır.


Akupunktur az yan etkileri vardır ve bu genellikle yerel bölgede morarma ile sınırlıdır. Bazı hastalar tedaviden sonra yorgun hissediyorum ama onlar kendi vücut için kullanılan daha gevşeme büyük bir devlet olduğu için bu tipik olarak. Diğer bazı hastalarda enerji hissediyorum. Tedavilerin ilk çift sonra çok az değişiklik düşünenler vardır ama çoğu insan, iyi olma duygusu hissediyorum. Nadiren biri sadece semptomların kötüleşmesine geçici olduğunu ve daha sonra büyük bir rahatlama setleri in sık sık kötü hissediyorum ve yok

Enerjiyi Ortaya Çıkartmak


Enerji, ya da Qi, vücut boyunca akar. Qi kanal veya meridyen denilen, ana yollar aracılığıyla akışını yoğunlaştırmaktadır. Her bir kanal üzerinde qi yetenekli bir uygulayıcı tarafından manipüle edilebilir noktalarıdır. Bu akupunktur iğnesi için seçtiği yerlerdir.


Iğne noktalarının seçimi sayesinde, bir uygulayıcı vücudun Qi dengelemek ve böylece hastalık veya hastalık belirtileri hafifletmek. Kalıcı bir değişiklik yapmak için, hastaya bir dizi tedaviye olması gerekir. Vücudun bazı dengesizlikler HABITUATED olur ve hasta bu düzeltmek için bir tedaviden sonra daha iyi hissediyorum olsa, bunun olma tanıdık bir şekilde geri dönmek için vücut için doğal. Böyle bir yaralanma gibi akut sorunlar, genellikle uzun süreli rahatsızlıkları daha akupunktur tedavisi daha hızlı yanıt açıklayabilir.

Akupunktur İğnelerinden Korkmayın!


Akupunktur söyle. İnsanlar iğne düşünüyorum. Akupunktur vücudun enerji sistemini veya Qi (telaffuz chee) dengeleme konusunda o kadar iğneler hakkında çok fazla değildir. Noktaları içine iğne ekleme uygulayıcıların kavramı herkes akupunktur denince ne düşünüyor gibi görünüyor.


Akupunktur binlerce yıl eski bir tıbbi uygulamadır. Bu Asya kökenli. Çin Ülke genelinde, pratik birçok farklı teoriler ve yolları vardır. Zaman geçtikçe, bu bilgilerin daha tercüme ve Batı dünyasında uygulanan ediliyor.

İğneler akupunktur önemli bir faktördür. Akupunktur kullanılan iğneler insanlar doktor ofisinden aşina olduğu büyük boy şırıngalar değildir. Bunlar terzi pin ve küçük boyutu ile ilgili olan katı iğneleri vardır.