24 Temmuz 2012 Salı

Yağ Dokularına Karşı Akupunktur


Muhtemelen ilk etapta yüksek kolesterol gelişebileceği yollarını tartışmak hangi kolesterol ilaçları için bu reklamlar, tipik olarak statin ilaçlar, gördüm. Siz, yüksek kolesterol katkıda bulunmak ve o gıda olağanüstü bir benzerlik olan bir aile üyesi bir fotoğraf gösterebilir yiyecek bir parça göstermek olanları biliyorum. Ben, bir, benim fotoğraf baharatlı ve acılı yumurta göre var ve garip bir benzerlik ama ticari unutulmaz bir şekilde genelindeki puan alır bulmak istiyorum asla. Diyet seçenekleri ve genetiği: Yüksek kolesterol ve hiperlipidemi sıklıkla iki farklı şeylere bağlanır. Ancak, statin ilaçlar sizin sadece silah değildir. Akupunktur ve Çin bitkisel ilaç vücut ve ya gecikme ilaç kullanımı kolesterol düzeylerini düşürür ya da bağımlılığı azaltmak için akıllı beslenme seçenekleri ile birlikte kullanılabilir.

Hiperlipidemi kan plazması, lipidler veya yağlardan yüksek bir düzeyde başvuran bir terimdir. Lipidler farklı protein tarafından vücudu etrafında alanlara taşınması ve bu proteinlerin yüksek kolesterol olan herkes aşina olduğunu olanlar vardır. Ana culprits çok düşük yoğunluklu lipoproteinlerin (VLDL) ve düşük yoğunluklu lipoproteinlerin (LDL) vardır. Proteinler adipoz, veya yağ, doku gibi dolaysız kullanım için ya da depolama için uygun bileşikler dönüştürülür karaciğer lipidler taşırlar. Vücutta VLDL ve LDL dönüşüm ve kanda çok fazla kolesterol konaklamalar ile ilgili bir sorun olduğunda hiperlipidemi oluşur.

Medikal Sektörde Akupunktur


Akupunktur bir kişinin solunum sağlığı geliştirir. Alerji, astım, sinüzit, rinit ve diğer solunum koşulları, akupunktur bu solunum sağlığı rahatsızlıkların tedavisinde etkili ve güvenli bir yoldur. Bu alternatif tıp aslında genellikle belirlenemeyen olan kirletici bir kişi farkında yapar burun sulama yardımcı olur. Bir kişi vücuduna bir daha denge enerji sistemi yaşar. Bunun sonucu olarak, o sağlık hastalıkların önlenmesi ve önlemek edebilmektedir.

Akupunktur uzun medikal sektöründe çeşitli insanlar tarafından tatbik edilmiştir. Bu sağlık durumu her türlü tedavi etmek için en etkili ve güvenli yollarından biri olduğu kanıtlanmıştır. Bu yüzden, bir yaşam kişinin kalitesini artırır.

Akupunktur Tedavisi Nasıl Olur


Stres azaltma akupunktur tedavisi ile tedavi edilebilir. Vücut stres işleyemez nedeniyle vücut beslenme yoksun ancak çünkü çeşitli sağlık koşulları değil savaş çok sayıda insan vardır. Nedenledir ki, onlar hastalıkları ve ilaç veya hap ile tedavi edilemez olan hastalıklara muzdarip. Yüksek stres düzeyi insanların çoğu bu gün acı bir şeydir. Günlük yaşam stresli olabilir, çünkü onunla baş edemez bazı insanlar var. Akupunktur da azaltmak ve stres ortadan kaldırabilir. Bu kişiye rahatlama ve iyileşme getiriyor.

Uykusuzluk geçiren insanların ve uyku bozuklukları vardır. Bunlar aslında ağrısı, stres, yaralanma ya da rahatsızlık kaynaklanır. Uykusuz insanların daha iyi uyku ve nedeniyle akupunktur tedavisi kendi uyku kabartma deneyim olduğunu gösteren çalışmalar vardır. Akupunktur vücudun iyileşme sürecini tetikler. Aynı zamanda vücutta enerji ve kan serbest akışı engelleyen herhangi bir blokaj veya bozulma ortadan kaldırır.

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Çin Tıbbı ve Akupunktur


Akupunktur binlerce yıldır yaklaşık edilmiş Geleneksel Çin Tıbbı bir parçasıdır. Alternatif tıp olarak akupunktur hakkında bilmiyorum çok sayıda kişi aslında vardır. Diğer taraftan, bu alternatif tıp aşina ancak çünkü korku denemek için tereddütlü bazı insanlar var. Akupunktur tedavisi vücudun spesifik hedef noktaları iğneler kullanır. Bu alternatif tıp denenmiş ve çeşitli tıbbi rahatsızlıkları ve sağlık koşulları ele olumlu sonuçlar gösterdi edilmiştir.

Akupunktur kronik ve akut ağrı için etkili bir tedavi ve çaredir. Bu iki önemli sorunlardan sayısız insana musallat olan. Bunlar kişinin iş ve özel hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kronik ve akut ağrı artrit, karın ağrısı, boyun ve sırt ağrısı ve diğerleri içerebilir. Akupunktur aslında bu çeşitli ağrı ve rahatsızlık bir son verir. Tedavisinde kullanılan akupunktur iğneleri aslında vücudun doğal iyileşme özellikleri tetikleyebilir. Bunun sonucu olarak, vücudun ciddi gereken tedavi ve gevşeme alır.

Akupunktur Doktorları


Qi, kan ve vücut sıvıları her birbirinden farklı, ama henüz onlar başka yapmak için birbirimize ihtiyacımız var. Qi gövdesinin enerjisi, ancak her yapılmıştır ne de. Qi hiçbir şey olmadan burada olurdu. Qi her şeyi taşır ne de. Qi hareket etmiyorsa o Qi durgunluk ne denir oluşturur. Orada Qi Durgunluk birden çok yönleri vardır, ama en belirgin normalde bir şişlik, şişkinlik veya normalde donuk ağrıdır. Qi da eksik olabilir ve normalde bir insanın yorgunluk hissedersiniz. Qi da benzeri asit reflü, öksürük, kusma, hıçkırık, ishal ve neden olacak yanlış yönde akabilir. Kan eksikliği neden baş dönmesi, bulanık görme, zayıf hafıza ve diğer konularda olabilir. Başka bir kan sorunu normalde keskin sabit ağrıya neden olur kan staz vardır. Vücut sıvısı vücut ve balgam özü, normal sıvı içerir. Essence ile doğarlar ne olduğunu ve ailenin gelir. Sen doğar belirli bir miktar var ve bunu gittiğinde sen. , Normal vücut sıvıları Jin ve Ye'nin vardır. Jin ter, gözyaşı, tükürük, burun akıntısı, bağırsak sıvıları ve benzeri olduğunu. Ye sinovyal sıvı, omurilik sıvısı ve kemik iliği olduğunu. Bu sıvılar, vücudu korumak için vardır ve onlar olmadan komplikasyonlar olacak. Balgam başka bir patojen etken olarak kabul edilebilir. Esaslı ve tali balgam vardır. Önemli balgam öksürme ve hapşırma gibi enfekte yaralardan irin yukarı gelecek maddedir. Non-esaslı vücut içinde mevcuttur ve normalde sıvı durgunluk ve ısı tarafından neden oldu. Her gösterecektir kendi işaretler vardır.

Ben bu bilgileri bir sürü gibi görünüyor biliyorum ve muhtemelen daha önce çok daha fazla soru yarattı. Çoğu akupunktur doktor açıklamak ve vücudunuzun içinde olan biteni anlamak için yardımcı olacaktır. Anlayışınız kendinizi ve söylenecek tedaviler, egzersizler, gıda tedavisi, otlar ve diğer bilgileri ile uyumlu olmak yardımcı anahtarıdır. Tüm bunlar biz muhtemelen size yardımcı olabiliriz gibi kısa sürede daha iyi yardımcı oluyor. Sorularınız varsa, sormak ve ben Bildiğim kadarıyla ve ben bilmiyorum eğer onlara cevap verecektir çekinmeyin, ben kim çok biliyorum. Bilgi paylaşılması gereken bir şeydir.

Akupunktur Seviyeleri


Dört seviyeleri Wei, Qi, Ying ve Xue vardır. Anlayış bu yönü aşırı ısı ile ve nerede vücudu etkileyen bir ilgisi yoktur. Her seviye son daha derin gibi daha ciddi belirtiler olduğunu. Protokolleri vücutta inşa ısı temizlemek için otları ve akupunktur odaklanmak tedaviler.

San Jiao gövdesi gibi bölümlerde özel bir organ olarak kabul edilir. San üç anlamına gelir ve üç Jiaos vardır. Bunlar Jiao, üst, orta ve alt vardır. Her üç Jiaos gövdesinin gövde içinde yer alır. Her bölüm veya Jiao her Jiao etrafında sıvı hareket sorumludur. Sıvıları düzgün hareket edilmediği zaman sonra vücudun bir kısmının uyumsuzluk olacaktır. Yine bu anlayışa uygun tanı yapımında yardımcı olacaktır.

Sekiz ilke Çin tıbbının temel olarak kabul edilir. Bunlar iç ve dış, sıcak ve soğuk, aşırı ve eksikliği ve Yin ve Yang vardır. Her bir gruplandırma birbirlerine bir tam tersi. Oluyor hangisinin bilerek tanı için yardımcı olacaktır. Zor kısmı insanlarda karmaşık kişiler vardır ve birden fazla seferde gidiyor olabilir olmasıdır. Bunun bir örneği, Yin ve Yang Taiji sembolüdür. Sembolü çok basit gibi görünüyor, ama aynı zamanda çok karmaşık. Sembolü yarısı siyah ve beyaz bir diğer hale gelir ve her bir iç içe sahip olduğu. Bir daire gösterir Beden ayrıca Yin ve Yang ve her bir parça, diğer yanı sıra Yin Yang ve tam tersi dönüşecektir sahip olması gerekir aynıdır. Bu olay olmasaydı o uyumsuzluk ve hastalık olacak.

22 Temmuz 2012 Pazar

Akupunktur Öğretisi


6 onayları 6 yin organ ve 6 yang organlar vardır organlarının eşleştirme. Bu 3 yin eşleştirme ve 3 Yang eşleştirme ayrılır. Onlar Tai Yin-Akciğer ve dalak, Shao Yin-Kalp ve Böbrek, Jue Yin-perikard ve Karaciğer, Yang Ming Büyük Bağırsaklar ve Mide, Taiyang-Mesane ve Küçük Bağırsaklar, Shao Yang-San Jiao ve Safra Kesesi. Vardır Bu eşleşmeden anlayışı vücudun yanı otlar ile nasıl davranacağını bilmek olarak etkileyen bazı desenleri ile yardımcı olur.

6 patojenik evils uyumsuzluğu ve hastalık vücutta ne kadar bir yönüdür. Bu rüzgar, soğuk, nem, yaz ısı, kuruluk ve ısı vardır. Bu tek başına, her gövdesi gibi kombinasyonları ile sorunlara yol açabilir. Her biri aynı zamanda vücut farklı yerlerinde zarar verebilirler. Her doğası çok farklı olduğunu ve vücudun çok farklı belirtiler içinde gösterecektir.

Beş element toprak, metal, su, ağaç ve ateş vardır. Her elementin belirli organları, doku, ses, tat, koku, mevsim, renk, iklim, zaman ve karakter ile doğrudan ilintilidir. Elemanlarının anlayış tanısı yanı sıra bazı tedavi ilkeleri ile yardımcı olur. Bir kişi bir sorun uyku var ve sürekli 23:00 ile 1 arasında uyanır Örneğin sonra Safra kesesi ile ilgili bir sorun büyük olasılıkla vardır duyuyorum.