25 Haziran 2012 Pazartesi

Akupunkturda İlk Tedavi

Bugün, akupunktur kadınlar bebek sahibi nasıl yardımcı olabileceği açıklanmaktadır daha bilimsel bir destek var. Bu sonuç başarısız girişimler yıl sonra bebek sahibi olmak isteyen çiftler rahatlatır.

Günümüzde, daha klinikler çiftler gebe kalma şansı daha yüksek almanıza yardımcı olmak için akupunktur tedavisi sunuyoruz. Ayrıca doğurganlık sorunu varsa, bu tedavi çalışıyor değer. Aşağıda kısırlık tedavisinde akupunkturun kullanımı ile ilgili bazı ipuçları:

Size Akupunktur ve Sertifikasyon Ulusal Komisyonu tarafından onaylanmış bir akupunkturcu ziyaret önerilir. A sertifikalı akupunkturcu tedavisi hakkında doğru bilgiye sahip böylece tamamen onun tedavi hizmeti güvenebilirsiniz.

Önemli bir tıp merkezi ile ilgili bir terapist Ziyaret sizin için bir avantaj olacaktır. Bu terapisti akupunktur son gelişmeler ile güncel genellikle.

Cerrahi paslanmaz çelik iğne kullanmak için terapist isteyin.
Tedaviye başlamadan önce, programınıza bir haftada bir veya iki kez klinikte ziyaret etmek için izin verdiğinden emin olun. Tedavi sayısız oturumdan oluşmaktadır beri yeterince boş zamana sahip olmalıdır.

Eğer tedavi almadan önce bir gebelik testi almak için önemlidir. Eğer hamile iseniz ve bunu bilmiyorsanız, yanlış tedavi bebeğinize zarar verebilir. Akupunktur iğneleri takılamıyor gereken bazı noktalar vardır beri hamile kadınlarda Akupunktur, dikkatle yapılmalıdır. Bu noktalar, mide, dalak, mesane, kalın bağırsak ve safra kesesi vardır.

Akupunkturu Kimler Yapar

Karaciğer kan böbrek Yin dalgınlık yukarıda belirtilen kan dalgınlık desen çok benzer, ancak rüzgar dahili karıştırmadan yoktur ve kan ve yin hem de zenginleştirici böbrek ve karaciğer tamamlayıcı tedavi edilir.

Son olarak desen qi ve yin çift dalgınlık yin kan yetmezliği ve dalak qi içermez veya yoğun kan dolaşımı zorlayarak dalgınlık ısı hem de içerir. Bu desen amenore veya ağır adet kanaması ya da içeren çok farklı belirtilere neden olabilir. Tedavi dalak güçlendirme ve böbrek Yin zenginleştirerek qi artırılması içerir.

Açıktır ki MS çeşitli şekillerde olarak tezahür, çok karmaşık bir hastalıktır. Her durumda, her bireysel değişir, bu nedenle, tedavi seçeneklerini keşfetmek için lisanslı bir akupunkturcu danışmak önemlidir. Çince akupunktur büyük bir multipl skleroz alternatif tedavidir.

Kısırlık çiftler için sinir bozucu bir şey. Bu infertilite vakalarının beşte biri de, nedenleri bilinmemektedir olduğunu bilmek daha sinir bozucu olabilir. Yüzyıllar boyunca, akupunktur gibi alternatif tedaviler kısırlığın bazı nedenleri tedavi etmek için kullanılmıştır. Bu modern, bu tedavinin daha popüler olmaktadır. Geleneksel Çin tıbbı teorisine göre, insanlar enerji vücuda çalıştırmak meridyen denilen çizgiler boyunca akan var. Meridyenler bloke olduğunda, enerji akışını sekteye uğrayacak. Bu durum birçok sağlık sorunlarına yol açabilir, ve bunlardan biri infertilite olduğunu. Bu enerji akışını artırmak için, akupunkturcu derinin altına yerleştirilen iğne kullanın. Iğnelerin kullanım farklı vücut işlevi yapar.

Tedavi in ​​vitro fertilizasyon ve akupunktur tedavisi öncesinde embriyo transferi yardımcı olacaktır alma, in vitro fertilizasyon geçiren çiftler için yardımcı olacaktır. Erkeklerde akupunktur kadınlarda bu optimum hormonal dengeyi geliştirmek mümkün iken sperm oluşumunu geliştirmek mümkün olarak kabul edilir. Uzun yıllar boyunca, bilimsel çalışmalar akupunktur ve doğurganlık arasındaki bağlantı yapılmıştır.

15 Haziran 2012 Cuma

Kuru İğneleme Uygulayıcıları

Insanların sayısı giderek artıyor artık vücutta ağrı hafifletmek için çeşitli tamamlayıcı tıp tekniklerinin kullanımını bak. Bu aynı zamanda kasları ve tüm vücut stres ve gerilim giderilebilir yardımcı olacak masaj ve diğer rahatlatıcı yaklaşımlar ardındaki çalışma prensibidir. Bu, bu o kasların fonksiyonları restorasyonu sağlamak için bir zorunluluk haline gelir ve bu durumda fiziksel terapi olarak adlandırılan dışında, ortak bir tıbbi yaklaşım değildir.

Kuru iğneleme yaygın Çin akupunktur Batı versiyonu olarak kabul edilir bilinen bir alternatif bir yöntemdir. Terimi kendisi, prosedürü iğneler kullanır. Bu, kas ağrısı ve gerginlik sizi rahatlatmak için çoğunlukla yapılır.

Iğneleme işlevleri ve etkinliği üzerine büyüyen tartışmada, şifa için daha bütüncül bir yaklaşım sağlamak tekniği kullanan uygulayıcılarının giderek artan sayıda hala vardır. Fiziksel terapistler onların yaklaşımı kuru iğneleme kullanmak bilinmektedir. Eğer fizik tedavi geçmesi sonucu, sizin kas ve duruş fonksiyonları dengesizliklerin belirlenmesi veya düzeltmek destekli olacaktır. Sizin eklem ve vücudun diğer bölgelerinde de bağdaştırılır. Kuru iğneleme kullanımı ile hastaların organları hasta herhangi bir tereddüt etmeden prosedürü uğrayacaktı sağlamada yararlı olacağı düşünülmektedir nedeni budur.

Akupunktur Tibbi Süreci

Batı tıbbı şüpheciliği doğan şüphelerini gidermek için, çalışmalar sürekli tekrarlanan ve daha geleneksel uygulamaların etkili olduğu ölçüde keşfetmek için rafine ediliyor. Kronik migren ve baş ağrısı tedavisinde akupunkturun kullanımı ile ilgili çalışmalar neredeyse tüm adaylar ağrı kesiciler ve iş daha az cevapsız gün azalan kullanımı raporlama, olumlu sonuçlar yaşadığını göstermiştir. Ayrıca, birçok tedavi ağrılarının hafiflemesi ve migren tedavisi için güçlü bir teknik haline belirtiler toplam kalktığını bildirdi. Başka bir çalışmada sıkıca TME tedavisi (Temporomandibular Eklem Bozukluğu) etkili bir yöntem olarak akupunktur bağlar.

Sadece baş ve küçük rahatsızlıkları için, akupunktur farklı ağrıları ve hastalıkları bir takım yönetiminde yardımcı olabilir. Dünya Sağlık Örgütü resmi solunum bozuklukları, sindirim bozuklukları, nörolojik bozukluklar, üreme ya da menstrüel konularla da dahil olmak üzere birçok farklı hastalık için tedavi olarak akupunktur tanır.

Size ağrı yönetmek için her şeyi denedim düşünüyorsanız, şans size geleneksel Çin Tıbbı denemedim olmasıdır. Etkili, alışılmamış da olsa, akupunktur bu kadar uzun süre aranan olduğunuz başarılı bir tedavi için anahtar olabilir.

Akupunktur Etkili Tedavi

Özellikle batı dünyasında, doğu tıbbi uygulamalar sırrına kefen gibidir ve bazı durumlarda batıl veya beceriksiz olarak reddetti. Bu mükemmel ve pratik, giderek araştırılmış ediliyor tıp kurulu bir baz yararlanarak az pazarda neden olmuştur. Geleneksel felsefe merkezli olsa da, akupunktur mainstream içine Çin Tıbbı itme öncülük etkili bir tıbbi uygulama haline gelmiştir.

Insanların akupunktur inanç yatmaktadır söylüyorlar, onlar gerçeği konuşuyorlar. Geleneksel açıklama vücudun önemli organları bağlamak özel kanallardan hayatın bir enerji akışı olmasıdır. Yaşam enerjisi, ya da bu kanalları (meridyenler) akan Qi (telaffuz kii), hastalık ve hastalığa neden akışı, tıkanmalar veya dengesizlikler rahatsız edilebilir bir denge durumu oluşturur. Akupunktur denge sağlanması ve sağlığı için Qi akışı serbest veya kontrol etmek istiyor.

Batı kafasıyla hemen arkaik bir doğu kavramsallaştırma olarak bu görevden olsa "mizah" gerçeği akupunktur uygulama güçlü bir şeyler üzerinde olmasıdır. Diğer bir deyişle, gövde üzerine belirli noktaları ve bezlerinin uyarılması, belirli, biyokimyasal hormonal, ve fizyolojik reaksiyonların kolaylaştırır. Bu duyu reseptörleri (bazen hafif bir elektrik dürtü ile) uyarılması beyinde hipotalamus-hipofiz sistemine özgü bilgileri göndereceğiz. Bu endorfin, güçlü bir morfinden daha ağrı kesici ve serotonin, ruh ve elden çıkarılması etkileyen bir nörotransmiter olan doğal hormon salınımı ortaya çıkarır.

Akupunturktur Nedir

Hepsi bu ona yoktur. Eğer yukarıdaki soruların cevabını aldıktan sonra, size sağlık ihtiyacı sigorta nasıl desteklediğini net bir anlayışa sahip olacaktır. Size çağrı notları, fatura kopyaları, iddiaları ve mektuplar da dahil olmak üzere, sigorta şirketi ile olan tüm kişiler hakkında ayrıntılı kayıtları tutmak önemlidir. Bir anlaşmazlık yaşadığınız bir konuşma ya da bir iddia hakkında ortaya çıkarsa bu kayıtları size yardımcı olacaktır. Eğer temsilcisinin açıklamaları veya hizmet ya da poliçe teminatı memnun değilseniz, sigorta şirketi bildirin. Size politikası için çok para ödemek ve bunu herkesten daha iyi biliyorum açısından önemlidir ve kapsama memnun.

Yukarıda belirtildiği gibi kapsama alanı yoksa, böyle bir "yakınlık programı" gibi diğer sigorta seçenekleri olabilir. Bu sigorta şirket listeleri birinden bir akupunktur doktor almak varsa, indirimli bir fiyata tedaviler almak anlamına gelir. Indirim planı planı değişebilir, bu nedenle indirim planı için ne olduğunu sorun.

Birçok akupunkturcu sigorta şirketleri için sağlayıcıları haline kadar imzaladı. Sadece birkaç fatura dahil tüm kağıt iş kolu. Kendi dahil olmak üzere bazı klinikler, servis sırasında tam ödeme isteyin. Akupunktur için sigorta yardımları ile kaplı ise, klinikte daha sonra sigorta şirketi doğrudan size tazminat söyleyen, sizin adınıza iddia gönderir. Bu kadar kolay yanı sıra, maliyet etkili.

Medicare ve Medicaid yanı sıra Florida PIP otomatik sigorta ile ilgili son bir sorun: Bu programların hiçbiri şu anda akupunktur için kapsama sağlamak. Bunu istiyorsanız, bunun için soran lütfen bize katılın. Her ses sayar.

Melinda Leeson Sarasota bölgesindeki pratik bir ulusal kurul onaylı akupunktur ve homeopatik doktordur. Onun kliniği tüm vücut sağlığını geri bütünsel akupunktur gibi terapiler, Çince otlar, homeopati ve bahçe-taze gıdalar kullanılarak birinci basamak sağlık konularında uzmanlaşmıştır.

Akupunktur Tedavisi

Birçok sağlık sigorta şirketleri akupunktur tedavisi için tam veya kısmi güvence olanağı sunuyoruz. Ancak, açıkça onlar gerçekten doğru soruları sormak sürece ödemek tedavisi hangi tip veremezler. Her hastanın ilkesi, bu hasta için benzersizdir. Yani faydaları vardır.

Lütfen kapsamının tam ve doğru bir resmini elde etmek için, sağlık sigortası kartı arkasındaki hasta bilgileri numarasını arayın. Sonra aşağıdaki soruları, adım adım isteyin.

1. Benim planı bir Akupunktur yararı var mı?

2. Benim "yıllık indirilebilir" nedir?

3. Hala sigorta devreye girer önce ödemek zorunda olduğu ödenmemiş kısmı nedir?

4. Benim Akupunktur benim tıbbi tanı kapsayacak yarar mı? Örneğin, telefon üzerinden patoloji isim emin olun, diyabet, hipertansiyon, esansiyel tremor vb birçok planları sadece "ağrı sendromları" kapsayacak; eğer öyleyse, "acı" türleri kaplıdır ne isteyeceğiz?

5.. Kaç tedaviler alabilirim? Benim durum için ziyaret sayısına herhangi bir sınırlama var mı?

6. Kimler akupunktur sağlamanız gerekir? MD veya chiropractor gerekli midir?

7. Benim akupunktur doktoru görmek için bir MD sevk gerekir mi?

8. Benim planı göz önüne alındığında, sigorta şirketi aslında ilk akupunktur tedavisi ne kadar ödeme yapar? ... üzerine tedavi-takip?

9. Normal bir tercih sağlayıcısı kullanıyorsanız akupunktur için eş-ödeme nedir? Bu, onların "ağ" listesinde değil, ama kim onların "tercih sağlayıcı" listesinde bir uygulayıcı her ziyaret için cepten ödeyeceği tutardır.

10. Ben "out-of-ağ" olan bir uygulayıcı için yüzde kaçı ödeyecekti?